2014. március 3., hétfő

Totális csőd Cagliariban

Nagyon nehéz erről a meccsről bármit is írni, hiszen mindenki tudja, mi a helyzet, még az is, aki nem látta a meccset. Óriási égés Cagliariban. Személy szerint sima vereségre tippeltem, de nem 3:0 arányúra. Mikor bekaptuk az első gólt, tudtam, végünk van. Csak döcögtünk, minden labdával Totót kerestük, öt sikeres passzt sem sikerült kiviteleznünk. Nem kell Naldóra, Pinzire, Widmerre, vagy Gabi Silva gyenge játékára fogni a dolgokat, ez az egész csapat hibája, mindenki felelős a vereségért, Guidolintól kezdve mindenki.

Megvolt rá az esély, hogy a csapat 4-4-2-es felállásban lép pályára, de ez megint elmaradt. Újra 3-5-1-1-ben kezdtük a meccset. A második félidő közepe felé lecseréltük Naldót, helyette jött be Maicosuel, és ekkor végre váltottunk 4-4-2-re, és bár szerintem egy fokkal sem javult ettől a játék, de mégiscsak ezt a formációt kéne alkalmazni a jövőben.

Legközelebb az AC Milan ellen játszunk hazai pályán. Lehetséges, hogy négy védővel fogunk felállni, de Danilo eltiltás miatt nem játszhat a hétvégén. Megszokhattuk már, hogy minden héten el van tiltva egy védőnk, először Heurtaux, most Domizzi, a jövő héten Danilo fog hiányozni... Bárhogy is, a Milan nehéz ellenfél lesz, utána egy héttel pedig a fővárosba utazunk az AS Romához, tehát elég kemény meccsek következnek. Sok jóra nem számíthatunk, pedig létfontosságú lenne egy győzelem.

Össze kéne már szedni azt a 40 pontot – cél a bennmaradás!


Serie A, 26. forduló:
Cagliari–Udinese 3:0
Stadio Sant'Elia, 4 983 néző.

Cagliari: Avramov, Pisano, Rossettini, Astori, Avelar, Cossu (Ibraimi 77.), Dessena, Vecino, Adryan (Eriksson 46.), Ibarbo, Pinilla (Nené 67.) 

Udinese: Scuffet, Heurtaux, Danilo, Naldo (Maicosuel 75.), Basta, Pinzi, Yebda, Pereyra, Gabriel Silva (Widmer 61.), Bruno Fernandes (Nicolás López 51.), Di Natale 

Gólszerzők: Ibarbo (18.), Vecino (81.), Ibraimi (89.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése