2013. december 12., csütörtök

Megmagyarázzuk!

„Szóval az úgy volt, hogy
Tartozunk nektek egy kis magyarázattal. Nyilván mindannyiótoknak feltűnt, hogy a régi blogra egy teljes hónapja nem kerültek fel új bejegyzések. Ennek részben technikai, részben személyes okai voltak.
 
Arról ti is értesülhettetek ilyen-olyan forrásokon keresztül, hogy a Népsport alatt futó blogmotorral az utóbbi időben folyamatosan kisebb csatákat kellett vívjunk, hogy publikálni tudjunk. A rendszert egy ideig lehetett foltozgatni, egészen addig, amíg végül gyakorlatilag kirohadt alólunk az egész. A balhét ekkor sokan megelégelték, egy sor nagyszerű blog szakított a Népsporttal és új otthon után nézett. Mi ideiglenesen hibernáltuk magunkat, várva a csodára. Aztán mivel hiába vártunk rá, elkezdtünk munkálkodni egy új blogon... És voilà, így született meg a friulizebrak.blogspot.hu!
 
Ami a személyes okokat illeti, azok továbbra is fennállnak, ezért a posztolási koncepciónkra biztosan hatással lesznek. Magyarán kicsit másféle tartalmakra számíthattok a jövőben. Röviden felvázolom a helyzetet. Ivánnak a tanulmányai és a sportkarrierje háttérbe szorította a blogolást, ezért a jövőben nem nagyon lesznek hosszú beharangozók és elemzések. Jómagam más blogok írása mellett egyelőre nem tudok többet vállalni; megmaradok a háttérben, technikai szerepkörben, esetleg egy-egy rövidebb szösszenetet bevállalva. Ami pedig az eddig a Heti mixeket szállító Danit illeti, hát ő sem a blogolásból él.

Mi ezt az egészet a szabadidőnk rovására, pusztán hobbiból csináljuk, és ezért nem kapunk semmilyen jutalmat, maximum a Ti elismerő szavaitokat. Úgyhogy nézzétek el, ha esetleg nem frissülünk olyan intenzitással és minőséggel, mint régen – azért megpróbáljuk tartani a frontot! ;-)
 
Ui.: Amennyiben kedvet érzel magadban, hogy csatlakozz hozzánk, ne habozz, jelezd kommentben! Ezenkívül örömmel várjuk a vendégposztokat is!

3 megjegyzés:

  1. Azért én nagyon örülnék neki, ha nagy ritkán (legalább a legfontosabb meccsek előtt-után) lennének Iván-féle bejegyzések. Baromi hasznosak voltak, szívesen olvastam őket. Az az igazság, hogy az Udinesével kapcsolatos hírekkel, kritikákkal nem igazán találkozik az ember a magyar sajtóban, igazából eddig ez a blog volt az egyetlen. Persze örülök, hogy működik egyáltalán a blog, de a tömör összefoglalók - jól/rosszul játszottunk, ki lőtte a gólokat lehet, hogy nem túl kielégítőek. Ha más nem, remélem a régi társaság összeverődik a bejegyzések alatt (udifio, pier, ivu, Latz, stb.). Jó lenne azért valakikkel - a tényeken túl - beszélgetni a csapatról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meg ezt a komment-rendszert is átállíthatnátok valami életképesebbre, ha van időtök (pl disqus)

      Törlés
    2. A Disqus már tervbe van véve, rövidesen újra lesz. ;)
      Nem tudok a többiek nevében nyilatkozni, de valószínűnek tartom, hogy egyelőre inkább kommentekben, egymás között fogjuk kielemezni a dolgokat. Jelenleg ennyit tudunk nyújtani, éppen ezért írtam a bejegyzés végére, hogy akinek írhatnékja van, az ne tartsa magában.

      Törlés