2013. december 16., hétfő

Egyet előre, kettőt hátra

Hazai környezetben bukott hatalmasat csapatunk a bajnokság hétvégi fordulójában. A torinói bikák 2:0-ra verték az udinei zebrákat. Az Inter elleni zakót követően az utóbbi hetekben úgy tűnt, Guidolin mintha megtalálta volna a kiútat a válságból. Lehet, hogy mégsem?

Mérkőzés utáni nyilatkozatok.

FRANCESCO GUIDOLIN : Hajlandó vagyok távozni


„Hatalmas csalódás, nem is akarom szépíteni a bizonyítványt, totális bukás. Nem ilyen eredményre számítottam, vereségre a legrosszabb álmomban sem gondoltam volna. A fő probléma a stratégiával, a felkészüléssel volt. Mi ugyanúgy akartunk játszani, mint múlt héten, de most teljes kudarc lett ebből. Sajnos engedtük a Torinót a pályán érvényesülni. A második félidő teljes csőd volt, az első percben rögtön jött a gól, a Toro nagyon szépen játszott. A második gólt mindenképpen ki kellett volna védeni, és hogy nem tudtunk gólt rúgni... Nem tudok mit mondani. Magamat tartom felelősnek az eredményért, rosszul készítettem fel a csapatot. Hetek, hónapok óta szenvedünk azért, hogy végre jól játsszunk, de nem sikerül. Nekem az a legfontosabb, hogy a csapat sikeres legyen. Ha kell, hátralépek egy lépést, akár lemondok az edzőségről. Nem akarom, hogy az én személyem miatt bukjon meg a csapat. Ma még fogok erről beszélni Pozzóval.”

ANDREA LAZZARI : Livornóra kell koncentrálnunk


„Nehéz megszólalni egy ilyen nagy vereség után. Nem is tudok mit mondani... Nagy csalódás. Azt gondoltuk, hogy úgy tudunk játszani, mint a Juve vagy a Nápoly ellen. Nem hiszem, hogy a fizikai kondíció volt a baj; a mentalitás, a koncentráció nagyon gyenge volt. Szenvedtünk végig a pályán. Talán az is baj volt, hogy úgy akartunk játszani, mint Nápolyban és ez nem ment. Erre a meccsre nem így kellett volna felkészülni. Lelkileg egy ilyen bukás nem tesz jót. Most a Livorno ellen kell készülnünk, azon kell dolgozzunk, hogy győzzünk.”

GABRIEL SILVA : Előre kell nézni


„Hatalmasat buktunk. Nem kell szépíteni a dolgot. Nagyon jól indítottunk, az első félidő második felében is egész jól ment, viszont ami a második félidőben volt, az katasztrófa volt. A fő probléma, hogy kevés pontunk van a bajnokságban. Tovább kell menni, előre kell mennünk, mélyen magunkba kell nézni. Arra kell törekedni, hogy a maximumot hozza ki magából a csapat.”


Íme a sportszakértői pontozás :


DANILO = 6,5
ALLAN =  6
PEREYRA = 6
LÓPEZ = 6
BRKICS = 6
DI NATALE = 5,5
HEURTAUX = 5,5
BASTA = 5
SILVA = 5
MAICOSUEL = 5
FERNANDES = 4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése