2014. május 8., csütörtök

Vége. Hogyan tovább?

A címet akár a bajnoksággal és az Udinesével is kapcsolatba hozhatnánk, de most másról lesz szó. A blogról, rólunk, rólatok, az egész kis közösségről, amely itt, illetve a korábbi udinesés oldalakon összeverődött.

Kezdjük a legfontosabbal: a blogot sajnos nem tudjuk tovább írni, itt a vége, befejeztük. Most ide leírhatnám mindhármunk személyes történetét a miértekről, ám nyilvánvalóan senki nem kíváncsi a nyavajgásainkra. Ehelyett inkább fogadjátok őszinte bocsánatkérésünket. Sajnos nem számoltunk azzal az eshetőséggel, hogy mindannyiunk élete alakulhat úgy, hogy egész egyszerűen nem fér bele a blogolás. Úgy gondolom, amennyire tőlünk tellett, a régi népsportos blog romjaiból újjáélesztett Friuli Zebrákon (a legutóbbi fordulókat leszámítva) tisztességgel végigcsináltuk a szezont, s talán nem volt felesleges az erőlködésünk arra vonatkozólag, hogy továbbvigyük ezt az egészet, hogy egyben tartsuk a közösséget.

Tisztában vagyunk vele, hogy nem lenne okos dolog szélnek ereszteni az évek alatt egymásra talált kis létszámú, de annál lelkesebb társaságot. Éppen ezért kifundáltunk egy mentőötletet, amire ha rábólintotok, akkor hozzá is látunk a munkához. Szóval: mit szólnátok egy fórumhoz? Régen is nagyon jól működött egy az Udinese Calcio Ungherián, ha emlékeztek. Így kapcsolatban maradnánk, ugyanúgy tudnánk híreket, véleményeket megosztani egymással, és nem korlátozódnánk a Facebookra (amitől egyébként is néhányan amikor csak lehet, távol tartják magukat), tehát aki akar, maradhat inkognitóban. Na, mit gondoltok, érdemes lenne ezzel foglalkozni?

Nagyon szépen megkérném mindegyikőtöket, hogy ezúttal akkor is kommenteljen (ITT, ne a facebookos csoportban!), ha amúgy csak olvasni szokta a blogot. Jó volna látni, valójában mennyien vagyunk. Továbbá, ha nincs érdeklődés, akkor fórum sem lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése